Endurance

Laagdrempelig racen

De ENDURANCE

De DNRT Endurance is een uitdagende raceklasse waarin uithoudingsvermogen , strategie en teamwork centraal staan. Deze endurance races, georganiseerd door de Dutch National Racing Team (DNRT), bieden zowel amateurs als ervaren coureurs de kans om deel te nemen aan langeafstandsraces op bekende circuits. Met racetijden die variëren van enkele uren tot complete dagmarathons, is de DNRT Endurance een ultieme test voor zowel auto als de coureur.

EDNURANCE races

De DNRT Endurance races vinden plaats op gerenommeerde circuits zoals Zandvoort, Assen en Zolder. Tijdens deze langeafstandsraces draait alles om snelheid, maar ook om efficiëntie en betrouwbaarheid. Teams werken nauw samen om strategieën te ontwikkelen voor brandstofbeheer, bandenwissels en pitstops, waarbij teamwork cruciaal is. Deze races bieden een unieke combinatie van intensiteit en duurzaamheid, waardoor het een ideale uitdaging is voor coureurs die hun vaardigheden op een hoger niveau willen testen in een competitieve maar sportieve omgeving.

Waarom met ons endurance rijden?

Bij MV-Motorsport krijg je de complete race-ervaring. Wij bieden niet alleen goed geprepareerde auto’s, maar ook volledige technische en logistieke ondersteuning. Ons team van ervaren monteurs en racecoaches zorgt ervoor dat je optimaal voorbereid bent voor de start van elke endurance race. Wij denken mee over strategieën, helpen bij het afstellen van de auto en zorgen voor een feilloze uitvoering van pitstops en onderhoud tijdens de race. Met onze expertise en passie voor endurance races kun jij je volledig concentreren op het rijden en presteren.

Onze ENDURANCE auto's

Onze DNRT Endurance auto’s zijn speciaal ontwikkeld en aangepast om te presteren in de zware omstandigheden van langeafstandsraces. Ze zijn niet alleen snel, maar ook robuust en betrouwbaar, met geavanceerde technologieën die zorgen voor optimale prestaties tijdens lange stints op het circuit. Veiligheid en duurzaamheid staan voorop, en ons team zorgt ervoor dat de auto’s altijd in perfecte staat verkeren. Of je nu een endurance rookie bent of een ervaren coureur, onze DNRT Endurance auto’s bieden perfectie!

Onze partners

Scroll naar boven